RING ELLER MEJLA. 


Jobblust Sollentuna AB
Kvintettvägen 41
142 43 SKOGÅS
Organisationsnr: 556852-0984

MEJL och Mobil

Maria Lindgren - maria@jobblust.nu
070-662 69 30

Tjoho, jag har jobblust! 

Tjoho, jag har jobblust! 

 
Ladda ner Marias Cv på ikonen. 

Ladda ner Marias Cv på ikonen. 

Marias professionella rykte:
 

En engagerad, kreativ och möjlighetsorienterad kommunikatör som inspirerar med sitt helhetstänk och levererar med hög kvalitet

Maria är mycket engagerad i såväl uppgifter som i medarbetare och arbetar alltid möjlighetsinriktat. Hon är nyfiken, har ett uttalat driv och ett stort intresse för människor. Maria vill alltid klargöra otydligheter och strävar ständigt efter bästa tänkbara produkt för kunden. Hon är tillgänglig, visar omtanke och servicekänsla. Maria visar en stark integritet, är proaktiv och har en smittande entusiasm i kundmötet. Hon inspirerar med sin kreativitet som hon kombinerar med sin djupa kunskap och breda erfarenhet.

Maria är trygg, modig och helt pålitlig och inspirerar när hon tar kundens idé ett steg vidare. Hon är lyhörd för kundens behov och levererar med helhetstänk och hög kvalitet. Maria är seriös och professionell med stor arbetskapacitet och effektivitet. Hon ser snabbt behoven i en grupp eller hos individer. Det händer alltid nya saker runt Maria, hon skapar bra relationer och är lätt att samarbeta med. Maria visar alltid en stor ödmjukhet inför sina uppdrag, vilket inger ett stort förtroende.

Texten ovan är baserat på omdömen från 12 kollegor och kunder, som besvarat ett antal frågeställningar anonymt om Maria oktober 2011. Svaren har sedan bearbetats och redovisats av Per Frykman och Karin Sandin - Du ett varumärke 070 - 624 00 58.